Jedlom k zdraviu

Prečítala som desiatky kníh a vedeckých článkov o zdravej výžive. Tieto informácie som sama pre seba zhrnula, aby som sa k nim mohla kedykoľvek vrátiť a pripomenúť si všetko dôležité.


Rozdelila som to na 7 krátkych kapitol. Ľahko sa to číta a môže vám to zmeniť život. Jedná sa totiž o každodenné potraviny, ktoré zásadne ovplyvňujú naše zdravie. V siedmych emailoch vám vysvetlím, aké sú hlavné výhody jednotlivých druhov potravín a akým chorobám vďaka nim môžete predísť.

Dozviete sa napríklad:

  • Ako môže strava ovplyvniť vznik Alzheimeru
  • Ako pomáhajú strukoviny pri prevencii rakoviny
  • Ako znižuje konzumácia orechov riziko porážky
  • Ako nás kapustovitá zelenina chráni pred mŕtvicou

Viem, ako tieto informácie pomohli mne a nechcem si výsledky môjho výskumu nechávať pre seba. Radšej sa podelím s ľudmi, ktorých zaujíma, ako žiť dlhšie vďaka lepšiemu jedálničku.

Vyplňte svoje meno a email, aby som aj vám tieto informácie mohla poslať – je to úplne zdarma.

Sľubujem, že to bude stáť za to, no ak náhodou nie, budete mať kedykoľvek možnosť sa zo zasielania emailov odhlásiť. A pretože si cením Vaše súkromie, môžete si tiež prečítať moje zásady ochrany osobných údajov, aby ste sa uistili, ako bezpečne zaobchádzam s týmito dátami.